WELKOM BIJ

Boshuis venkraai

Welkom bij Boshuis Venkraai

Net iets langer dan 100 jaar geleden is deze oude boswachterswoning al in gebruik om passanten, wandelaars, fietsers en ruiters te voorzien van een hap of drankje. De traditie van het gastheerschap is nu in handen van Judith, Jacqueline en Bart. Op het ruim uitgezette mooie bosterras en in het veelal nog authentieke café, kun je genieten van een lekker drankje of een smakelijke lunch.

Boshuis Venkraai is bij velen bekend vanwege de mooie ligging en wordt veel vernoemd bij fiets- en wandelknooppunten. Te midden van de Oisterwijkse bossen en vennen kun je dagelijks genieten van de natuur in alle opzichten en alle jaargetijden. Voor kinderen is er een speeltuintje en voor de volwassenen is er een ruim assortiment aan speciaal bieren. Het bekendste bier is natuurlijk het huisbier: de “Blonde Kraai”. De lunchkaart is per seizoen wisselend, maar de prijswinnaar van de “beste gehaktbal” is het gehele jaar verkrijgbaar. Ook is er een mogelijkheid om je fiets op te laden. Oplaadpunten zijn beschikbaar. Voor ruiters is er een tijdelijke mogelijkheid van stalling aanwezig, zodat je even kun pauzeren voor een drankje.

Op donderdagmiddag  zitten Jazzy Combo the Buddy’s (onze huisband) weer voor hun repetitie van 14.00 tot 16.00 uur met hun jazzrepertoire om de gasten te vermaken. Volg onze social media of u niet voor niets komt. 

Parkeren met de auto kunt u aan het begin van de toegangsweg. U kunt wel met de fiets voor het boshuis parkeren.

Bekijk hier ons filmpje!

Het is helaas niet mogelijk om te reserveren